Megztinis aukštu kaklu

Kaip stilingai dėvėti megztinius ir kardiganus?

Ko gero, visi mes turime bent kelis šiltus, klasikinius vilnonius megztinius. Nesvarbu, ar atsimename apie juos tik jau žengdami pro duris ir ieškodami, ką galėtume užsimesti ant pečių, ar dėvime kiekvieną šaltą dieną, vilnoniai megztiniai sušildo mūsų kūną ir suteikia neapsakomo jaukumo jausmą. Visgi, dažniausiai esame pratę derinti didelius megztinius prie džinsų ar paprastų tamprių ir taip sumenkiname jų stilingumą, atimame didelę dalį šarmo.

Turėdamos itin įtemptą darbo grafiką, kuriame sudėtinga atrasti laiko pagalvoti apie stilingus drabužių derinius, mes dažnai net pačius gražiausius drabužius paverčiame eiliniais, niekuo neišsiskiriančiais. Tačiau, svarbu suvokti – tikrai nereikia daug laiko tam, kad atrodytume stilingai net su savo įprastu, patogiu vilnoniu megztiniu. Tereikia žinoti kaip galima jį suderinti su kitais drabužiais bei aksesuarais.

Vilnoniai megztiniai itin gražiai atrodo su sijonais

Jeigu labai mėgstate eleganciją ir stengiatės išsaugoti klasikinį stilių, tikrai niekada nesuklysite pasirinkusi suderinti paprastą vilnonį megztinį su pieštuko formos sijonu. Toks derinys leis jums puikiai jaustis tiek einant į ofisą, tiek vakarieniaujant su draugais ar antrąja puse. Atrodysite prabangiai, bet tuo pat metu išsaugosite klasikinio stiliaus elementus. Pieštuko formos sijonų ir vilnonių megztinių deriniai geriausiai atrodo tada, kai gabalėlis megztinio yra sukištas į sijoną. Jeigu norite dar stilingesnio įvaizdžio, kurkite monochrominį, vienos spalvos įvaizdį.

Derinkite kardiganus su suknelėmis

Dažna moteris galvoja, kad kardiganas yra kasdienis rūbas, kuris niekuo neišsiskiria iš kitų ir yra tarsi skirtas labiau namams. Iš tiesų, kardiganai gali tapti tikru jūsų drabužių derinio akcentu. Jeigu mėgstate bohemišką stilių, galite užsivilkti gėlėtą suknelę, o ant jos užsimesti šiltą vilnonį kardiganą.

Jeigu norite šiek tiek oficialesnio stiliaus, rinkitės klasikinę suknelę, užsidėkite kardiganą ir per liemenį jį apjuoskite platesniu diržu. Jei prie šio derinio pasirinksite batus su aukštesniu kulnu ir griežtesnių formų rankinę, tikrai neliksite nepastebėta.

Nepamirškite aksesuarų

Ko gero, kiekvieną drabužių derinį pagyvinti akimirksniu gali ryškūs aksesuarai. Tikrai nereikia apsikarstyti įvairių formų papuošalais tam, kad būtumėte stilinga – tai kaip tik turės priešingą efektą. Tačiau, jeigu skoningai derinsite detales, tapsite it tikra mados ikona.

Kiekviena turime tokių dienų, kai norisi tiesiog vilkėti džinsus ir didelį šiltą megztinį. Tokiomis dienomis prie šio paprasto derinio užsidėkite fedorą ar kitokią skrybėlę – jūsų įvaizdis akimirksniu taps gyvesnis.

Odinės kelnės vilnonius megztinius paverčia paskutiniu mados klyksmu

Jeigu esate pasiilgusi jaunatviško vėjavaikiškumo arba norite įsijausti į šiek tiek grubesnį stilių, nešiokite vilnonius megztinius su odinėmis kelnėmis. Taip atrodysite stilingai, bet tuo pat metu jums bus neapsakomai patogu. Toks stiliaus derinys puikiai tiks einant su draugėmis kavos, keliaujant apsipirkti į miestą ar pietaujant.

Norinčioms jaunatviško stiliaus – tereikia plėšytų džinsų

Vienas labiausiai tarp paauglių ir stilingų panelių paplitusių drabužių derinių yra džinsai, megztinis ir balti sportiniai bateliai. Toks stiliaus derinys yra itin patogus ir suteikia neapsakomą komforto jausmą. Maža to, jis tarsi atjaunina jus ir leidžia jaustis neįpareigojančiai. Balti sportiniai bateliai suteikia švaros ir gaivos prieskonį.

Svarbiausia – kokybė

Vilnoniai megztiniai ir kardiganai tikrai gali atrodyti stilingai ir prabangiai, jeigu mokame juos tinkamai suderinti. Tačiau, svarbu paminėti, kad labai svarbi ir drabužių kokybė. Natūrali merino vilna ilgesnį laiką išliks nepriekaištingos būklės ir suteiks jūsų įvaizdžiui prabangos. Taip pat, ši vilnos rūšis nealergizuoja odos ir nesukelia niežulio.