Striukės moterims

Striukės moterims – kaip išsirinkti tinkamiausią pavasariui?

Bundantys medžiai ir žydintys žiedai, čiulbantys paukščiai ir šilta rytinė saulė su gaiviu lietumi – visa tai yra žavaus pavasario atributai. Pavasaris yra toks metų laikas, kuris atneša į mūsų gyvenimus ir daug šilumos, ir daug lietaus, tad mūsų pavasarinės striukės turi puikiai tikti visiems orų pokyčiams, puikiai apsaugoti nuo įvairių peršalimo ligų ir leisti mums kiekvieną dieną jaustis puošniai.

Šiuo metų laiku daugeliui žmonių gali kilti noras išeiti iš namų be jokio viršutinio rūbo šiltesnę dieną, o šaltesnę – neštis su savimi storą paltą. Tačiau, nei vienas nei kitas pasirinkimas nebus pakankamai universalus tam atvejui, jei lauke bus tradiciniai pavasariškų orų svyravimai, kai vieną akimirką karšta, o kitą – vėsu. Tikslingiausia būtų rinktis tokias striukes moterims, kurios būtų universalios ir pritaikytos būtent pavasariškam orui.

Pavasarinės striukės ir jų sudėtis

Natūralu, kad po truputį šylant orams lauke pradeda dažnai lyti – gamtai reikia drėgmės, kad ji galėtų atbusti. Visgi, žmones toks oras dažnai išmuša iš vėžių ir sugadina visą išvaizdą. Tampame peršlapę, jaučiamės negražiai ir norime kuo greičiau grįžti namo, kad galėtume nusivilkti visus šlapius drabužius ir jaukiai sušilti. Lietaus pavasarį išvengti tikrai neįmanoma, bet galima jam lengvai pasiruošti.

Rinkitės tokias pavasarines striukes, kurios turi papildomą neperšlampamą sluoksnį ant viršaus. Jos yra pritaikytos permainingiems orams ir jūs liksite sausa net užklupus pačiam didžiausiam lietui. Jei pasirinksite kokybišką sudėtį, turėsite ne tik neperšlampamą, bet ir neperpučiamą striukę, kuri apsaugos jus nuo žvarbaus vėjo.

Nepamirškite ir striukės vidinės dalies – ji svarbi, nes nuo medžiagos priklauso tai, kaip jūsų kūno šiluma bus palaikoma. Ko gero, pavasariui geriausia rinktis striukes, kurių viduje yra vilnonis pamušalas. Taip jums visada bus šilta ir tokia striukė jus apsaugos net pereinamajame laikotarpyje tarp rudens ir žiemos. Taip pat, jeigu jums bus karšta, prasisegus vilnonę striukę jūsų kūną užlies gaivumas, leidžiantis pajusti pavasarinio vėjo gūsius.

Pavasarinių striukių dizainas turi didelę reikšmę

Dažna moteris sako, kad pavasarinės striukės jai netinka ir jos atrodo negražiai. Tiesa, kad rasti tikrai gražią striukę, kuri neatrodytų senamadiškai ir būtų stilinga, yra sunku. Tačiau, tai įmanoma užduotis – tereikia žinoti kur ieškoti ir ko tikėtis iš vieno ar kito dizaino.

Striukes moterims geriausia rinktis atsižvelgiant į tai, kokius drabužius jūs dažniausiai nešiojate kiekvieną dieną. Tam, kad išliktumėte stilinga, jūsų drabužiai turi derėti su paltu, striuke ir kitomis viršutinės aprangos detalėmis.

Jeigu dažniausiai nešiojate kelnes, džinsus ir įvairius kostiumėlius, tikėtina, kad jums labiausiai verta investuoti į gerą trumpesnę pavasarinę striukę. Su ja jūsų siluetas nebus padalintas į kelias netolygias dalis, o striukė bus tarsi viršutinių drabužių derinys. Tiesa, tikrai nereikia pirkti juosmenį apnuoginančių striukių moterims – geriau pasirinkti šiek tiek prailgintą variantą, kuris patikimai apsaugos jūsų nugarą nuo perpūtimo. Juk būtent pavasarį padidėja rizika susirgti.

Jeigu mėgstate moterišką eleganciją ir stengiatės savo kasdieniame stiliuje išlaikyti bent dalį moteriškumo, jums puikiai tiks ilgos pavasarinės striukės. Jos yra geras pasirinkimas toms moterims, kurios dažnai dėvi sukneles ar sijonus. Su ilga striuke ne tik atrodysite stilingai, bet ir būsite, tikrąja to žodžio prasme, apgaubta jaukia šiluma. Tokia striukė bus tarsi pereinamas variantas tarp palto ir striukės, labiausiai tinkantis permainingam pavasario orui.